Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Booking hurtigbåter i Nordland

Klar for å reise sjøveien i Nordland? Her kan du kjøpe billetter på forhånd.

Langs verdens vakreste kyst kan du oppleve fantastisk natur og nord-norsk kultur. Nordland Fylke har ca. 25% av norges kystlinje, fra Helgeland i sør til Lofoten og Ofoten i Nord, mange utrolige flotte og spennende reisemål. Ikke rart flest nordmenn har Nordland som din favorittdestinasjon.
Alle hurtigbåtruter i Nordland er tilgjengelig for forhåndsbooking.

For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbooker din reise. 

NB: Husk at du må logge inn før du får booket billett! Har du ikke profil velger du ny bruker og lager deg en profil. "Logg inn" eller lage "Ny bruker" gjør du etter å har trykket på den blå knappen nedenfor.

Kjøp hurtigbåtbilletten din her:
booking.reisnordland.no → 

Bookingen stenger 1 time før avgangstidpunktet for ruten. Etter dette må billetter kjøpes ombord i båtene eller hos Sentrumsterminalen i Bodø. Oppmøtetid på kaien anbefales til minst 20 minutter før avgangstidspunkt. 

Billetter er tilgjengelige til og med desember 2020.
 
Plassbillett for "andre billett-typer" til kr 25,- gjelder kun for plassreservasjon, med uspesifisert sete. Billett/periodebillett kommer i tillegg. Gyldig reisebevis må tas med på hele reisen. 
 

 

NB: Viktig informasjon for de som skal bestille av behovsanløp

Husk at booking og bestilling av behovsanløp må gjøres hver for seg. Informasjon om hvilke holdeplasser som er behovsanløp finner du i rutetabellene. Det er kun behov for å bestille dette når du reiser fra et behovsanløp. Hvis du ikke bestiller behovsanløp, vil ikke båten komme til din kai. Trykk her for bestilling av behovsanløp: https://reisnordland.no/a/behovsanloep/bestilling-av-behovsanloep-skjema 
 

Avbestilling og refusjon:

Billetter kan avbestilles og refunderes innen 24 timer etter bestilling. Vi anbefaler at reisende oppretter profil og logger seg inn ved kjøp. Som reisende kan du da kansellere billettene selv. Det er ikke mulig å avbestille bookede billetter senere enn 12 timer før avgang. 

Klikk på denne teksten for å se gjeldende vilkår og betingelser.

Tapte reiseutgifter må tas via egen avbestillings- eller reiseforsikring.

 

Ingen reisegaranti på hurtigbåt

Det er begrenset med kapasitet på hurtigbåtene, og det er dessverre ingen reisegaranti på hurtigbåt. Det vil ikke bli satt opp flere avganger om båtene er fullbooket. Det er derfor viktig at reiser forhåndsbookes (øverst på denne siden). 

 

Trykk på denne teksten for å se våre råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i disse Koronatider. 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå