Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt

Til forside - reisnordland.no

Travel Pass Nordland - reis så mye du vil for 990,-

Alt du trenger er Travel Pass Nordland. Da reiser du sømløst med buss og hurtigbåt i Nordland i syv dager.

Click here to read the article in English.

Travel Pass Nordland - Unlimited travel by bus and express boat in Nordland

Travel Pass Nordland er reisekortet som lar deg reise så mye du vil med buss og hurtigbåt i hele Nordland. Kortet koster kr 990 for voksne og kr 495 for barn til og med 15 år. Hvis du kjøper Travel Pass Nordland i appen BillettNordland, er det aktivt fra kjøpstidspunktet. Dersom du kjøper det på buss, hurtigbåt eller hos turistinformasjon aktiveres det fra første reise. I de neste syv dagene kan du reise bekymringsfritt rundt i Nordland, både med regionale busser, bybuss og hurtigbåt. 

Få Travel Pass Nordland på mobilen 

Last ned Billett Nordland på mobilen din: Klikk her for App Store eller Klikk her for Google Play

 

Travel Pass Nordland - Unlimited travel by bus and express boat in Nordland

Kollektiv transport og ekte historier

Reiser du kollektivt, reiser du sammen med de lokale. De som kan historiene, de som kan veiene. Det er sammen med dem får du oppleve det ekte Nordland. Kanskje er du heldig og får vite om en hemmelig strand, eller hvilken fjelltopp som gir den beste selfien? I tillegg reiser du trygt og presist med kollektivtransporten, og ikke minst - du sparer nærmiljøet for både støy, eksos og trafikkaos. 

Opplev Lofoten med buss

Lofotekspressen er navnet på bussruten som går daglig mellom Narvik og Å i Lofoten. Når du tar Lofotekspressen kan du oppleve alt Lofoten har å by på, enten du velger å lene deg tilbake og nyte utsikten hele veien, eller hopper av på de ulike stoppene underveis. Sjekk rutetabellen her. Lofotekspressen brukes av de lokale Lofotværingene hele året, og har du flaks treffer du en snakkesalig lokalkjent som gir deg en personlig guidet tur mellom fjell og fjord.

Reis langs kysten - hopp av og på

Book din billett på hurtigbåten før du reiser, så er du sikker på å få plass ombord. Hurtigbåten binder Nordland sammen, og det er på havet den nord-norske folkesjela ble skapt. Vi anbefaler at du booker billett på forhånd. Da er du sikker på å komme med båten: Book din tur med hurtigbåt her. Reiser du med Travel Pass Nordland kan du hoppe av hurtigbåten, ta en avstikker med buss, og hoppe på et annet sted. Her kan du se kart og ruter for sommeren 2019

Planlegg din neste reise i reiseplanleggeren

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå