Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Travel Pass Nordland - reis hele syv dager for kun 990,-

Alt du trenger er Travel Pass Nordland. Da reiser du sømløst med buss, hurtigbåt og ferge i Nordland i syv dager.

 Click here to read the article in English.

Travel Pass Nordland - Unlimited travel by bus and express boat in Nordland

Travel Pass Nordland er reisekortet som lar deg reise hele syv dager med buss, hurtigbåt og ferge i hele Nordland.  Travel Pass Nordland er gyldig i hele Nordland, på alle busser, hurtigbåter og ferger med unntak med unntak av Bognes-Lødingen og Bodø-Moskenes/Værøy/Røst, der må det løses ordinær billett.

Kortet koster kr. 990 for voksne og kr. 495 for barn til og med 15 år. Du kan kjøpe Travel Pass Nordland i appen, Billett Nordland, og det er aktivt fra kjøpstidspunktet. For øyeblikket er Travel Pass Nordland bare tilgjengelig i appen for å redusere smittespredning av korona.  

*NB: Travel Pass Nordland er en billett og garanterer ikke setet ditt på hurtigbåten. Det er et eget online bestillingssystem for å reservere setet ditt på hurtigbåten, som er tilgjengelig her. Vi ber alle passasjerer reservere plassene sine i vårt online bestillingssystem før du reiser.

Når du bestiller setet og betaler med et Travel Pass Nordland reisekort, velger du bare "Travel Pass Nordland" som billettype.

 

Få Travel Pass Nordland på mobilen 


 

Reserver hurtigbåt plass din her 

Last ned Billett Nordland på mobilen din: Klikk her for App Store eller Klikk her for Google Play 

 

Travel Pass Nordland på mobil med kort

Kollektiv transport og ekte historier

Reiser du kollektivt, reiser du sammen med de lokale.  De som kan historiene, de som kan veiene.  Det er sammen med dem får du oppleve det ekte Nordland. Kanskje er du heldig og får vite om en hemmelig strand, eller hvilken fjelltopp som gir den beste selfien?  I tillegg reiser du trygt og presist med kollektivtransporten, og ikke minst - du sparer nærmiljøet for både støy, eksos og trafikkaos. 

Opplev Lofoten med buss

Lofotekspressen er navnet på bussruten som går daglig mellom Narvik og Å i Lofoten.  Når du tar Lofotekspressen kan du oppleve alt Lofoten har å by på, enten du velger å lene deg tilbake og nyte utsikten hele veien, eller hopper av på de ulike stoppene underveis.  Sjekk rutetabellen her.  Lofotekspressen brukes av de lokale Lofotværingene hele året, og har du flaks treffer du en snakkesalig lokalkjent som gir deg en personlig guidet tur mellom fjell og fjord.

Reis langs kysten - hopp av og på

Hurtigbåten binder Nordland sammen, og det er på havet den nord-norske folkesjela ble skapt.  Vi anbefaler at du reservere plass på forhånd så du er sikker på å få plass ombord båten.  Book din tur med hurtigbåt her.  Reiser du med Travel Pass Nordland kan du hoppe av hurtigbåten, ta en avstikker med buss, og hoppe på et annet sted.  Her kan du se kart og ruter for sommeren 2020

Planlegg din neste reise i reiseplanleggeren

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå