Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Steikje! Heile Nordland for 990,-

Selv om du fortsatt vil selge dugnadsproduktene dine på Facebook, kan det være kjekt å vite at du kan reise så mye du vil med hurtigbåt og buss i Nordland, i syv dager for kun 990,- for voksne og 495,- for barn.

Bilde


Gjør som Grethe - spar penger med Travel Pass Nordland

Grethe er et greipa kvinnfolk som liker å ta i et tak, og som foreldre flest må hun bidra til at hjulene i dugnadsnorge går rundt. Nå er det kanskje ikke alle som sier opp jobben og satser på fulldistribusjon av toalettpapir i hele Nordland, men for Grethe er det altså mulig - med Travel Pass Nordland. For som hun sier:

“No bi dæ!”

-Grethe, fornøyd bruker av Travel Pass Nordland

Sømløst og enkelt

Travel Pass Nordland er et reisekort som varer i syv dager i strekk, og hvis du kjøper det i appen BillettNordland, er det aktivt fra kjøpstidspunktet. Dersom du kjøper reisekortet over disk, på buss eller i turistinformasjonen, aktiveres det fra første reise. I de neste syv dagene kan du reise bekymringsfritt rundt i Nordland, både med langrute, bybuss og hurtigbåt. 

Kjøp Travel Pass Nordland med mobilen her 

Helgetur med familien

Når hele familien skal på besøk til bestemor og bestefar er det perfekt å bruke Travel Pass Nordland. Skal du for eksempel reise fra Bodø til Sandnessjøen med hurtigbåt, koster det 1 456 pr billett tur/retur for en voksen, også kommer transporten når du kommer frem i tillegg. Bruker du Travel Pass Nordland koster det kun 990,- Da kan du gjøre stopp på veien, reise rundt med buss og hurtigbåt når du kommer frem, og komme deg hjem igjen - uten å tenke mer på priser og kostnader.
I dette eksemplet sparer en familie på fire 2 214 kr!

Kostnader med ordinær billettering og Travel Pass Nordland

 

Friheten til å velge

Jo eldre barna blir, jo mer øker lysten til å utforske på egenhånd. Da kan de farte rundt, med bestemors hus som base. Alle vet jo at Nordland er fullspekket med opplevelser, og det er det beste med Travel Pass Nordland - du kan få med deg alt du vil, uten å bekymre deg for annet enn hvem du skal besøke i ettermiddag eller hvilken fjelltopp du skal bestige i morgen.

Travel Pass Nordland er perfekt for deg som

  • Bor utenbys, men er hjemme på ferie og har mange du vil besøke
  • Reiser mye rundt i Nordland med jobben
  • Tenker på miljøet
  • Liker å oppleve nye ting
  • Skal på turnering med laget
  • Vil oppleve alt Nordland har å by på
  • Vil gi opplevelser i Nordland i gave til noen du er glad i
Planlegg din neste reise i reiseplanleggeren her
 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå