Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Opplev verdens vakreste rutebusstur

Bussen som går fra Narvik til Å i Lofoten blir ikke kalt «verdens vakreste rutebusstur» uten grunn.

Click here to read the article in English. 

Bilde

Enten du kommer til Lofoten med hurtigbåt, ferge eller fly, er det enkelt å ta seg rundt med Lofotekspressen. Kjøper du i tillegg reisekortet Travel Pass Nordland kan du reise så mye du vil med buss, ferge og hurtigbåt til fastpris – kr 990 for voksne og kr 495 for barn under 16 år. Fergestrekninger som ikke er inkludert i Travel Pass Nordland er Bognes–Lødingen og Bodø–Moskenes/Værøy/Røst, der må det løses ordinær billett.

Reis kollektivt og opplev det ekte Lofoten

Lofotekspressen er navnet på bussruten som går daglig mellom Narvik og Å i Lofoten. Når du tar Lofotekspressen kan du oppleve alt Lofoten har å by på, enten du velger å lene deg tilbake og nyte utsikten hele veien, eller hopper av på de ulike stoppene underveis. Sjekk rutetabellen her. Lofotekspressen brukes av de lokale lofotværingene hele året, og har du flaks treffer du en snakkesalig lokalkjent som gir deg en personlig guidet tur mellom fjell og fjord.

Få inspirasjon til opplevelser med Lofotekspressen her:

Lofotekspressen public transport Lofoten Med Travel Pass Nordland kan du reise så mye du vil i syv dager for kr 990  Lofotekspressen public transport Lofoten Med Travel Pass Nordland kan du reise så mye du vil i syv dager for kr 990  Lofotekspressen public transport Lofoten Med Travel Pass Nordland kan du reise så mye du vil i syv dager for kr 990  Lofotekspressen public transport Lofoten Med Travel Pass Nordland kan du reise så mye du vil i syv dager for kr 990

Last ned en 28-siders brosjyre med rutetabeller for sommerrutene og informasjon om destinasjoner langs Lofotekspressen her. 

Flere avganger om sommeren

Om sommeren er Lofotekspressen det beste transportalternativet, og den passer like bra for deg som backpacker, flashpacker eller skal på besøk til venner og familie. Leiebilkapasiteten er ofte lav, og det er mange som ferdes langs veiene. Tar du bussen vet du at du kommer frem i tide, du sitter trygt og kan i tillegg hoppe av å ta deg et glass på en bryggekant, uten å tenke på at du skal kjøre senere. Kommer du til Nordland med fly til Evenes Flyplass er det perfekt å bruke Lofotekspressen, som minimum har tre daglige avganger fra flyplassen om sommeren.

Planlegg din neste reise i reiseplanleggeren

Opplev hele Nordland og spar penger

Siden reisekortet Travel Pass Nordland gjelder for buss, ferge og hurtigbåt, kan du reise sømløst på land og vann til samme pris. Dersom du planlegger både øyhopping på Helgeland og skal oppleve Loforen, sparer du betydelig på feriebudsjettet ved å benytte deg av Travel Pass Nordland. Du kan faktisk reise fra Sandnessjøen i sør, til Svolvær og videre til Å i nord, for kun kr 990, en tur som ellers ville kostet 1 635 kr pr voksen. Og det beste av alt - reisekortet varer i hele syv dager!   

Travel Pass Nordland som reisepass og på mobil

Du kan kjøpe Travel Pass Nordland i appen Billett Nordland, da reisekortet aktivt fra kjøpstidspunktet. For øyeblikket er Travel Pass Nordland bare tilgjengelig i appen for å redusere smittespredning av korona. I de neste sju dagene kan du reise bekymringsfritt rundt i Nordland, både med regional buss, bybuss, hurtigbåt og ferge.   

Les mer om hvordan du laster ned og bruker billettappen her

Last ned Billett Nordland på mobilen din. Finnes både for brukere av iOS og Android. 
Klikk her for App Store - ELLER - Klikk her for Google Play

Få Travel Pass Nordland på mobilen 

Få en smakebit av turen med Lofotekspressen her:


 

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå