Viktig melding:

Informasjon om koronarestriksjoner for deg som reiser kollektivt

Til forside - reisnordland.no

Driftsmessige problemer med NEX til Steigen, Hamarøy og Svolvær

De siste dagene har det vært kansellerte avganger på Nordlandsekspressen (NEX) som går fra Bodø til Steigen, Hamarøy og Lofoten.

Fylkeskommunen beklager sterkt de problemer og frustrasjoner kansellering av båtruten har påført våre kunder. Det positive i situasjonen er imidlertid at båten går i dag torsdag kl. 18.00 til Steigen, Hamarøy og Svolvær etter ordinær rutetabell.

Fylkeskommunen er lite tilfredse med situasjonen som har oppstått. Mange kunder har blitt skadelidende, og vi har stor forståelse for at en kansellert båtavgang medfører både frustrasjoner og problemer for mange. Vi beklager situasjonen overfor alle våre kunder som har blitt rammet, og vi lover å gjøre det vi kan for å unngå at noe lignende skjer igjen. Det er operatøren som har ansvaret for at fartøyet går til oppsatte tider. Nordland fylkeskommune kjøper inn tjenestene som operatør utfører. Vi vil sammen med operatøren gjøre det vi kan for å unngå at lignende situasjoner skal oppstå i framtiden.   

Vi er glade for at dagens avgang, torsdag kl. 18.00 vil gå som normalt til Steigen, Hamarøy og Svolvær etter ordinær rutetabell. 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå