Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Det blir bedre

Sommeren 2021 får vi helt nye, miljøvennlige el-busser til alle rutene i Bodø. I mellomtiden jobber vi iherdig med å få dagens busstilbud i rute igjen.

Mange har fått med seg at vi fikk ny bussoperatør i Bodø fra 1. januar, Boreal Buss. I overgangsfasen har vi hatt innkjøringsproblemer i form av forsinkelser og systemer som ikke har fungert, blant annet. Den første måneden virket for eksempel ikke sanntidssystemet. Det er oppe og går igjen nå, slik at du til enhver tid kan følge med på hvor langt unna bussen din er.

Bussene som kjører i dag tilfredsstiller de samme kravene til standard som de forrige. Det betyr at det er like mange busser som har sikkerhetsbelte nå som før, og at bussene er faktisk hakket nyere nå hvis man ser på gjennomsnittsalderen. Flere av sjåførene som kjører i dag er nye, men de fleste ble med fra Nordlandsbuss og har lang erfaring med rutene som kjøres.

Vi har naturlig nok fått mange tilbakemeldinger fra bussbrukerne våre i det siste. Det setter vi stor pris på, så fortsett å si i fra. Hver og én av tilbakemeldingene bidrar til at vi får ordnet opp på en best mulig måte og registreres i systemet vårt, slik at vi får oversikt over hva som må tas tak i.

Gi oss beskjed når noe ikke er som det skal være, enten på Reis Nordlands Facebookside, i Messenger eller på reisnordland.no 

Vi er lei oss for alle problemene dere som reiser med buss har opplevd, og det beklager vi på det sterkeste. Vi i Nordland fylkeskommune og Boreal jobber hele tiden for å forbedre oss, slik at det blir minst mulig busskluss framover.

Takk for tålmodigheten, og ikke gi opp bussen riktig enda – det blir bedre.

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå