Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Bybuss - for deg og for byen din

Visste du at om du tar bussen, bidrar du til 96 prosent mindre svevestøv i byen din, og at du samtidig kan spare penger? Ta bussen og bli en av de som bidrar til et bedre bymiljø - og bruk pengene på noe eller noen du er glad i.

Bilde

“Bruker du allerede bybuss? Takk for at du er en av oss.”

Bli en av oss - Spar penger ved å reise kollektivt
Hvorfor bruke penger på drivstoff, forsikring, bompenger, parkering og alt annet som følger med en bil, når du heller kan bruke pengene på noe nyttig eller gøy? Del en opplevelse med noen du er glad i, i stedet for å grue deg til neste EU-kontroll. Ta bybussen og spar lommeboka for penger og hodet for bekymringer! Du sparer mest om du bestiller billetten i billettappen vår Billett Nordland.

Bilde

 

Les mer og last ned Billett Nordland her

 

Bli en av oss - Ta bybuss for bymiljøet
Bussene bidrar til reduserte utslipp, og gir et tryggere trafikkbilde i byen din. Visste du at om du tar bussen regelmessig, reduserer du CO2utslippet med ca 48 prosent? Svevestøv er en av forurensningstypene vi merker mest på kroppen når vi ferdes i byen, og mindre biltrafikk vil bidra med å redusere dette betraktelig. Hvis du vil bidra til et bedre miljø i din by - ta bybuss! Finn ut når neste buss går ved å bruke vår reiseplanlegger - skriv inn hvor du er og hvor du skal, så planlegger vi den beste ruten for deg.

Sjekk rutetidene i reiseplanleggeren her

 

Bli en av oss - Bruk teknologi

Ved å bruke appene Reis Nordland og BillettNordland på din smarttelefon, sikrer du en behagelig bussreise fra start til slutt. I Reis Nordland kan du sjekke ruter og avgangstider, samt følge med på når bussen går fra din holdeplass - i sanntid. Det betyr at du vet om bussen er i rute på forhånd, og slipper og vente. Bussbillett kjøper du enkelt i BillettNordland, og her koster den faktisk også mindre enn om du kjøper på bussen! Fordi så mange nå har billetten på mobilen, allerede før de går ombord, er det nå mulighet for påstigning via bakdøren flere steder i Nordland. Dette for å gjøre din bussopplevelse så sømløs og behagelig som mulig. 

Les mer og last ned appen Reis Nordland her 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå