Viktig melding:

Informasjon om koronarestriksjoner for deg som reiser kollektivt

Til forside - reisnordland.no

Nytt billettsystem for hurtigbåt i Nordland

Fra mandag 20. april kan du forhåndskjøpe billetter på alle hurtigbåter i Nordland.

15. mars ble det besluttet å stoppe betaling om bord på alle hurtigbåter, for å hindre smittespredning av koronavirus ved manuell billettering.  Den nye billettløsningen lar reisende kjøpe billett digitalt før de går ombord.  Med billettkjøpet reserveres også plass på båten.

Når du skal reise med hurtigbåt så skal billetten kjøpes på bookingsystemet som ligger på reisnordland.no.  Hvis du reiser fra Bodø kan billetter også kjøpes på Sentrumsterminalen, som ligger rett i nærheten av hurtigbåtkaien i Bodø.

Vi fortsetter med å ikke gjennomføre manuell billettering.  Dette gjør vi for å redusere smittespredning og for å benytte mannskapet som leverer kritiske tjenester langs kysten vår.

Det betyr at billettprodukter som kreven manuell håndtering, fortsatt ikke er mulig å benytte om bord på båtene.  Dette gjelder for eksempel verdikort eller Travel Pass Nordland.  Vi håper vi kan gjennoppta manuell billettering snart, men nå er vårt viktigste hensyn helsen til både de reisende og til mannskapet.

Kjøp i god tid

Alle reisende anbefales å kjøpe billetter i god tid før avgang.  Dette gir en bedre oversikt over antall reisende, slik at det i denne perioden kan sikres en trygg reise og arbeidssituasjon både for passasjerer og mannskap.

Billetter til hurtigbåt kan bookes her 

Husk at booking og bestilling av behovsanløp må gjøres hver for seg. Hvis du ikke bestiller behovsanløp separat, vil ikke båten komme til din kai.  Behovsanløp bestilles her

Nettside og CMS: Digitalt Byrå