Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

Billett Nordland oppdateres!

Natt til torsdag 21. mars oppdateres mobilappen Billett Nordland til versjon 5. Appen skal over til ny plattform og oppdateringen er noe mer omfattende enn en standard oppdatering. Les mer om dette her.

Bilde

Hva skjer under oppdateringen av Billett Nordland? 

Oppdatering starter på kvelden onsdag 20. mars kl 21:00. Etter denne tiden er det ikke mulig å bruke mobilappen Billett Nordland (frem til denne er oppdatert). Selve oppdateringen er forventet å være klart til kl 06:00 torsdag 21. mars. (med forbehold) Og man skal kunne bruke mobilappen på vanlig måte, etter man selv har gjennomført de steg som er nødvendig for å klaregjøre sitt eget bruk av Billett Nordland. 

 

Last ned pdf fil som forklarer steg for steg hva du som bruker av Billett Nordland må gjøre, etter 21. mars.

Dokumentet kan du laste ned her. 

 

Kort om versjon 5 av Billett Nordland:

Oppgraderingen til versjon 5 er i stor grad en teknisk modernisering, som gir et enda mer solid produkt i alle komponenter, større fleksibilitet for fremtidige oppdateringer på Billett Nordland og noe oppgradert brukergrensesnitt i Android- og iOS-appene. Versjon 5 har i større grad utbedret de funksjoner som kreves for å være kompatibel med ny personvernlov (GDPR). 

 

Versjon 5 oppgraderingen gir blant annet disse fordelene:  

 • Inkluderer helt ny iOS-app bygd opp fra bunnen av med det nyeste rammeverket.
 • Mindre nedlasting av data ved oppstart (dvs raskere oppstart).

 • Ny kjøpsknapp med mulighet for valg av betalingsmetode.
 • «Reis andre steder» (linker til øvrige apper for kollektivtrafikk).
 • Fingeravtrykk/Face-ID – kjøpssperre.
 • Automatisk utsending av kvittering på epost (kan slås av i app).
 • Byvelger for sin periode- og enkeltbillett. Strekningen Bjerkvik - Narvik er på plass som nytt alternativ i mobilappen. 
 • Når produkttypen og strekning er definert, får kunden valg mellom de kategorier som er
 • Tilgjengelig for valgt billett med tilhørende pris. Deretter oppsummeres og bekreftes kjøpet, og betaling gjennomføres med valgt betalingsmetode.
 • Forbedret kjøpsflyt: Fremgår tydeligere at man kan velge mellom ulike fremkomstmiddel (buss, båt etc). Slipper å gjennomgå hele flyten fra starten av, dersom man eksempelvis kun skal bytte 
 • Med mer ...

 

Ønsker du å laste ned Billett Nordland? 

Billett kjøpt på app blir like billig som å bruke reisekort. I appen Billett Nordland kan du kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter i sone 1 for barn, voksen, honnør og student (kun periodebillett for student). Du får også kjøpt billett til Nattbussen og reisebilletten Travel Pass Nordland. Billettene aktiveres i det du gjennomfører kjøpet. Les mer om hvordan mobilappen fungerer og hvor du kan laste denne ned fra App Store og Google Store. 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå