Viktig melding:

Råd og informasjon til deg som reiser kollektivt i korona tider

Til forside - reisnordland.no

177 Nordland skifter navn til Reis Nordland

Si hei til Reis.

Bilde

Arbeidet med å forbedre oss og tilpasse oss behovene til dere som reiser i Nordland, er kontinuerlig. Derfor endrer vi navnet på ruteopplysningen fra 177 Nordland, til Reis Nordland den 7. november. 

Tidene forandrer seg, behovet forandrer seg og teknologien forandrer seg. Oppgaven vår er å tilpasse oss, og benytte de midlene vi har best mulig, for dere som bor i regionen. Det nye navnet og logoen vår, gjenspeiler det vi jobber med hver eneste dag:

Å skape et godt og hensiktsmessig kollektivtransporttilbud. 
Over fjell, på kryss av hav og langs alle de små og store veiene. 
Å ta deg hjem. Ta deg bort. Ta deg videre.

For tjenestene vi tilbyr er de samme. 
Rent praktisk får ikke dette noen betydning for deg som reiser med buss, hurtigbåt og ferge i Nordland. Tjenestene våre er allerede tilgjengelig på reisnordland.no og i appen, og nå finner du oss i tillegg på Facebook under navnet Reis Nordland (@ReisNordland).

Det nye navnet gir en god indikasjon på hva vi er og hvilke tjenester vi tilbyr, og vi håper at det bidrar til å øke tilliten reisende har til oss. Både fordi vi kommuniserer tydeligere, men også fordi det blir lettere å finne informasjonen du trenger for å reise trygt og enkelt dit du skal.

Når vi endrer navnet, er det for å bedre kunne vise hva vi er, og hvem vi er her for. Si hei til Reis.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå